1e wedstrijd Dames recreanten

De eerste wedstrijd van de dames recreanten zit er op.vanavond speelden wij;met het zweet op de bovenlip;tegen Twist in Vlaardingen
Voor het eerst in onze vernieuwde samenstelling het veld op.De dames die enige seizoenen geleden nog reguliere competitie speelden waren zelfs nog wat nerveuzer dan de oud gedienden bij de recreanten. Even wat aftasten en daar vooral ook om moeten lachen .Gooien jullie ook in op jullie eigen posities en wie wisselt voor wie vonden wij wel vermakelijke vragen .
Gelegenheids coach Shirley heeft wel echt haar best gedaan evenwichtig te wisselen maar had toch echt liever willen spelen. Sterkte met je blessure hoor! De rust gingen we in met een flinke achterstand 7-1
De 2e helft draaiden we beter. Ilse maakte de nodige doelpuntjes op voorzetten van Joyce.Yvon hield het doel goed dicht en de verdediging stond goed.Eindstand 10-7.Zoals de scheidsrechter bij het afgroeten al zei:hvos heeft de 2e helft gewonnen .
Sindy kan tevreden terug kijken op haar debuut;onze keepster mag heerlijk uitrusten op een zonnig eiland en de rest gaat volgende week gewoon weer lekker trainen.
We danken ons meegereisde publiek