Achilles D1 – Hvos D2

Achilles staat onderaan in de poule doordat ze een nieuw team hebben waarvan een aantal E spelers.Mooie kans om Remco Stan Noah en Thomas 2 op de opbouw te laten spelen vonden jullie best eng want nornaal staat Merijn of Kevin er nog tussen maar het ging super goed er werd lekker rond gespeeld. Remco scoorde met sprongschot en deed later nog een overslag. Stan scoorde zijn allereeste doelpunt dat moest natuurlijk even gevierd worden. Het was een lekkere wedstrijd waarbij achilles ook nog een paar doelpunten scoorde. De coach van de tegenpartij gaf ons een compliment dat wij niet over achilles heenwalsde met breaks. Dat ze voor het eerst een leuke wedstrijd hadden gespeeld. En zo hoort het. Een mooie uitslag met een goed gevoel 5-24.