Beker wedstrijd HVOS-Quintus jongens C

Vandaag mochten wij een bekerwedstrijd spelen. We moesten tegen Quintus en zij spelen landelijke divisie dus we wisten dat een overwinningskans erg klein was. De opdracht was om goed te verdedigen zodat we hun kans om te scoren zouden verkleinen. Ook na een aanval snel terug. We moesten er in het begin nog even inkomen waardoor onze foutjes gelijk werden afgestraft met een tegen doelpunt. Maar we bleven er voor gaan. Er werden wissels ingezet maar Quintus verdedigden erg goed en wat harder dan wat we gewend zijn maar er werden toch gaatjes gevonden en werden er mooie doelpunten gemaakt door ons. Ruststand was 5-19. Na de rust werd er weer goed verdedigd maar Quintus wist er toch langs te gaan. Bij ons wilde de bal er niet in maar er werd goed gespeeld. Eindstand 9-34. Het team wil Demi bedanken voor het meespelen en Leon alias Danny die zijn eerste wedstrijd speelde. Helaas houd het bekeravontuur hier voor ons op maar dit zijn ook weer mooie leermomenten voor ons. Ook het publiek bedankt voor jullie support…….