Beker wedstrijd!

Vanavond mochten de jongens C een bekerwedstrijd spelen op ons mooie complex. We speelde in de kwart finale tegen Oliveo. Omdat Demi en Wessel allebei aanwezig waren namen zij de coaching op zich en ben ik lekker langs de kant gaan zitten. De jongens waren erg gemotiveerd en gingen lekker van start. Het eerste kwartier ging het lekker gelijk op maar toen zag je toch wel dat Oliveo een stuk verder is dan wij. Ze liepen uit en onze jongens werden een beetje slordig in het afgooien en kregen wat breaks tegen. De jongens bleven er voor gaan en dat was mooi om te zien. Ze hebben geknokt voor wat ze waard zijn en jongens jullie mogen trots zijn op jullie zelf. Hier leren jullie ook van. Helaas houd ons beker verhaal hier op en was de eindstand 22-37.