Conventus DB1 – HVOS DB1

Vanmorgen vroeg mochten onze B meiden afreizen naar Zwijndrecht, met Ruby en Lianne (bedankt meiden) die ons wilden versterken. 

Conventus staat onder ons in de ranglijst dus een overwinning zou mogelijk moeten zijn. We begonnen de wedstrijd gelijk met een doelpunt uit de hoek van Ilse, dat was een goed begin. Doelpuntnummer 2 en 3 vielen ook snel, terwijl de tegenstander moeite had met onze verdediging en de goed keepende Nadia. Na doelpunt nummer 4 viel onze aanval een beetje stil, de russtand was daardoor ook 1-5. 

In de tweede helft ging het scoreverloop een beetje gelijk op, maar in gevaar is de overwinning eigenlijk nooit geweest. Omdat Nadia eigenlijk wil keepen en spelen, maar het vandaag beter was dat ze bleef keepen, heeft ze nog wel een pingel mogen nemen.  Deze zat dan ook strak in de benedenhoek.

De eindstand was uiteindelijk 5-11. Lekker gespeeld meiden, ik heb leuke dingen gezien. Volgende week nog een inhaalwedstrijd, maar de positie nummer 4 op de ranglijst kunnen jullie niet meer kwijtraken!