D1 HVOS- Savosa

Wat een wedstrijd!!! Een tegenstander waar we al eens eerder gelijk tegen gespeeld hadden, dus we hadden goede hoop. En die hoop was terecht. We begonnen heel sterk. Er werden mooie aanvallen gespeeld en de verdediging stond ook heel sterk. Zo gingen we de rust in met een 9-6 voorsprong. De tweede helft begonnen we iets minder. De tegenstander liep veel op de break-out en wij hadden veel bal verlies. Zo werd het een hele spannende wedstrijd maar moesten we helaas Savosa met de winst naar huis laten gaan, eindstand 17-18. Ik wil iedereen grote complimenten geven want ook zonder wissel (Zoë viel uit met een knie blessure) hebben jullie niet opgegeven, we hebben er toch maar mooi 17 gescoord. Marijn en Wessel hartstikke bedankt voor het meespelen. Op naar volgende week!!