D3 – DWS D3

Ook D3 speelde vandaag thuis hun eerste veldwedstrijd. Helaas is Rowan geblesseerd, maar er was gelukkig voldoende aanvulling uit de E. We kwamen al snel op voorsprong en liepen uit 5-1 en we gingen rusten met een 8-4 voorsprong. In de tweede helft kwam DWS iets dichterbij, tot 8-6, maar daarna gingen we los. We scoorden 7 keer op rij en liepen dus uit naar 15-6. De eindstand was uiteindelijk 18-8. Prima wedstrijd, met leuke acties, goed samenspel en mooie doelpunten. We hadden vandaag 2 uitstekende keepster, Lauren (die zelfs een bal uit het doel kopte, maar daarna helaas wel met ijs op de bank belandde) en Nina die het daarna weer van Lauren overnam. Ze hebben beiden echt goed staan keepen en goeie ballen eruit gehouden! Isa, Sara, Nova en Sanne bedankt voor het meespelen!

Lieke, Meagan, Robine, Lauren, Emma en Nina