DA HVOS – Gemini

Namens ons team allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar ! Vandaag mochten de meiden A thuis tegen Gemini. Deze ploeg staat onderaan in onze poule, maar dat zegt bij ons helemaal niks . Vandaag een extra wissel erbij gevraagd aangezien het voor Chantal haar eerste wedstrijd was na haar enkelblessure. Nagenoeg was dit niet voor Chantal nodig  maar voor Wiesje, die door haar enkel ging nadat ze zich verstapte met omdraaien. De eerste 10 minuten kwamen we al gauw achter, misschien waren het nog de oliebollen  het feesten of een verkeerd nummer op het shirt ofwel een combinatie hiervan. Gelukkig wisten de meiden zich te herstellen en gingen met 9-7 de rust in. Tweede helft ging gelijk op en hielden onze voorsprong. Al met al was het een rare wedstrijd met een hoop frustratie, maar de meiden lieten zich niet van hun stuk brengen. Eindstand 19-17. Nadia en Leona bedankt voor het meespelen !!