DA HVOS – ODIS

Vandaag stond voor ons de thuiswedstrijd tegen Odis op het programma. Vorige keer na een redelijk pittige wedstrijd verloren met 30-15  Odis staat momenteel 3e in de poule, wij op de een na laatste plaats  Vol goede moed gingen we van start. We waren goed aan elkaar gewaagd, er werd goed verdedigd, leuke aanvallen opgezet.  Wel werd het steeds onrustiger in het veld. Ruststand was 8-8.. Na de rust wisten we zelfs een kleine voorsprong op te bouwen, waar de tegenstander het niet helemaal mee eens was. De gemoederen liepen hoog op, er werden meer tijdstraffen uitgedeeld, zelfs de coach van Odis kreeg de rode kaart.  Helaas werd dit niet in dank afgenomen en onze scheidsrechters voelden zich niet meer op hun gemak in de wedstrijd,, waardoor Manouk de plaats innam van Bradley.  Gelukkig bleef ons team hun eigen spel spelen  waardoor we nog ietsje meer op voorsprong kwamen. Eindstand 22-18.  Top gedaan meiden, we zijn supertrots op jullie .  Ook supertrots op Bradley en Virgil  jullie staan daar toch maar ff  goed gedaan jongens !!!  Manouk bedankt voor het invallen. Nadia  Zoë  Zoë en Leona bedankt voor het meespelen en Eric bedankt voor het coachen.  Wat een teamspirit vandaag                        Een trotse coach.