DA Oliveo – HVOS

Laatste zaalwedstrijd ook voor de meiden A, uit tegen Oliveo. Een wedstrijd om gauw te vergeten. Op zich helemaal niet slecht gespeeld,Oliveo wist voornamelijk te scoren of uit een break of in tweede instantie na mooie stops van onze keepsters Nadia en Naomi. Beiden bijna alle pingels gestopt die we tegen kregen en dat waren er behoorlijk veel. Alles mocht en kon, althans bij de tegenstander, van de scheidsrechter. Vele 2 minuten tijdstraf, zelfs 4 minuten en rode kaart. Maar als je keepster tegen de vlakte wordt gegooid, dan is er niks aan de hand Naomi een bloedneus, flinke afdruk van bal in het gezicht en een hersenschudding eraan overgehouden, maar dat is bijzaak. Nogmaals gauw vergeten dit. Leona en Nadia bedankt voor het meespelen!