Dames recreanten Foreholte-HVOS

Omdat wij te goed zijn voor de regio Rotterdam mochten wij gezellig naar VoorhoutšŸ˜œ. Om half zeven vertrokken wij met goede moed naar Foreholte. Helaas kon onze coach er niet bij zijn dus kreeg onze aanvoerster een hele brief mee met de opstelling en de wissels ( Daar werd al snel van afgeweken omdat wij het er niet mee eens waren). Helaas had Kelly last van haar knie en dat werd niet beter met warmlopen dus Kelly werd onze coach en zou de pingels nemen. We starten de wedstrijd goed. De verdediging stond als een huis bij ons en we werkten erg goed samen. In de aanval kwam het iets langzamer op gang maar uiteindelijk werd er gescoord. We kregen een aantal pingels die Kelly er mooi inschoot dus ze was niet voor niks gekomen we gingen de rust in met een 2-5 voorsprong. In de tweede helft gingen we op de zelfde voet verder waardoor we de winst mee hebben genomen naar Spijkenisse. Eindstand 4-10. We hebben echt een lekkere wedstrijd gespeeld en ook onze conditie wordt steeds beter. Iedereen heeft maar 1 keer per helft gewisseld en dat vind ik ook een overwinning! We hopen dat je er de volgende wedstrijd weer bij bent Wim!