De Treffers DB1 – HVOS DB1

Vandaag mochten de meiden B naar de koploper De Treffers. De Treffers wint al hun wedstrijden met ruime cijfers en vandaag was dan ook hun kampioenswedstrijd. Met goede moed zijn we afgereisd naar Krimpen aan de IJssel met onze (bijna) vaste aanvulling Ruby, Lianne en Eva.

Daar aangekomen bleek de thuisploeg, door allerlei blessures, maar 7 speelsters te hebben. Dan besef je dat het toch een leuke wedstrijd met kansen kan worden.

in het begin werd al snel duidelijk waarom Treffers koploper is, ze lieten echt snelheid in het spel zien met mooie aanvallen, al snel stonden we op 2-0 achterstand. Maar langzamerhand werden wij wakker en kwamen bij ons ook de doelpunten. De eerste helft scoorden zij makkelijker dan ons en gingen we de rust in met vier doelpunten verschil.

Maar in de tweede helft zag je toch wel dat zij moe werden. Wij kregen steeds meer ruimte in de aanval en het werd voor hun steeds moeilijker om te scoren. De coaches en het publiek hebben echt mooie doelpunten gezien en meiden die wekten voor elke bal. We komen ook steeds dichterbij, we hebben zelfs gelijk gestaan. Zo spannend, zouden wij ze dan toch echt van het kampioenschap kunnen afhouden? Helaas lieten de meiden van De Treffers zich niet van de wijs brengen, en hebben ze in de laatste vijf minuten laten zien wat hun klasse is. eindstand 21-18.

jammer meiden, maar jullie hebben echt een leuke wedstrijd laten zien. Het publiek en de coaches hebben genoten!

Ruby, Lianne en Eva, weer super bedankt!