De Treffers DB1 – HVOS DB1

Vandaag de wedstrijd tegen Treffers, de koploper uit de poule die nog geen puntverlies heeft geleden. Onze verwachting was ook niet dat we zouden winnen maar als we er allemaal hard voor werken dan zal de schade beperkt blijven.

De eerste helft bleek al snel waarom zij bovenaan staan, ze lieten echt mooie en snelle aanvallen zien. Gelukkig stond onze verdediging aardig goed en was de schade in de rust beperkt tot 10 doelpunten tegen. Alleen liep onze aanval niet zo goed en kwamen we maar moeilijk tot scoren. Ons enige doelpuntje voor de rust was het lopballetje van Ilse.

Maar gelukkig, net als vorige week, konden we in de 2e helft het doel weer wat beter vinden. In deze helft ging het eigenlijk redelijk gelijk op, deze helft was het maar 9-6 voor hun. Eindstand 19-7.

Het was goed om te zien dat de meiden hun kop niet lieten hangen, ze bleven doorgaan. Een paar meiden waren zelfs boos op zichzelf. Meiden, dat geeft niks, dat hoort er ook bij.

Dit soort wedstrijden zijn om te leren. De volgende wedstrijden zijn tegen makkelijker tegenstanders, ik weet zeker dat jullie dan nog punten gaan pakken!