De Treffers DC1 – HVOS DC1

Donderdagavond stond voor ons de laatste (inhaal)wedstrijd op het programma. We gingen uit naar De Treffers in Krimpen ad Ijssel.

Eerdere uitslagen in de poule en de stand op de ranglijst vertelde ons dat we de competitie af moisten kunnen sluiten met een overwinning en zo geschiede.

Zowel in de voorbespreking als in de rust was de boodschap maak er een mooi einde van het seizoen van / speel goed samen / blijf geconcentreerd en vooral genieten !

Alle verwachtingen die we vooraf hadden kwamen uit. Ondanks dat het tempo in de eerste helft wat aan de lage kant was liepen vanaf minuut 1 al uit op de De Treffers en zijn we geen seconde in gevaar geweest. Ruststand 3-13 voor HVOS en de eindstand 6-27 voor HVOS. Het was dus echt een knallende afsluiter !

Lieke super bedankt voor het meedoen en het was wederom genieten om je te zien spelen.

Het wedstrijd verslag is misschien iets wat aan de korte kant maar dat is omdat ik nog een klein beetje ruimte wilde bewaren om nog een paar andere dingen te zeggen. Meiden (en ook Jacqueline) na dit seizoen gaat er best het e.a. veranderen binnen het team. Een aantal van jullie gaat HVOS (en dus dit super leuke team) verlaten en ook Jacqueline zal niet meer jullie trainer/coach zijn volgend jaar. De afgelopen Jaren heb ik super van jullie genoten, eerst een paar jaar vanaf de tribune en het afgelopen jaar vanaf de eerste rang naast Jacqueline. Jullie waren en zijn echt een super leuke groep samen en ik vind het top om te zien hoe jullie binnen en buiten het veld met elkaar omgaan en voor elkaar door het vuur gaan. Voor degene die ons gaan verlaten, we gaan jullie echt missen zowel op persoonlijk als sportief vlak. En voor degene die blijven, hopelijk gaan jullie nog Jaren en Jaren met elkaar door en gaan we nog heel veel mooie wedstrijden met jullie beleven. IK BEN TROTS !!!! 

Voor nu geniet allemaal lekker van het zonnetje en tot volgende seizoen !