De Treffers E1 – HVOS E1

Waar bijna iedereen gezellig thuis speelde vandaag, moesten wij uit in Krimpen. Ook nog file onderweg, maar het pastte allemaal precies en op het nippertje waren we compleet. Zonder Lars weliswaar, want die mag voorlopig niet sporten vanwege een blessure, maar voor de rest compleet. We begonnen een klein beetje rommelig aan de wedstrijd, maar toen Isa het eerste doelpunt erin gooide ging het lopen. De Treffers kwamen nog wel gelijk, maar daarna namen we 3 doelpunten voorsprong en zijn we eigenlijk nooit meer echt in de problemen gekomen. We gingen de rust in met 4-6. Gelijk na rust kwamen ze nog even terug tot 6-7, maar daarna scoorden we 6 doelpunten achter elkaar en waren we echt los. Iedereen heeft vandaag weer gescoord en er werd echt heel goed samengespeeld. Een paar mooie break-outs zijn er gelopen, zelfs pirouettejes hebben we gezien. Ook is er vandaag lekker stevig verdedigd. Het was vandaag echt genieten langs de lijn! Eindstand 9-17, het was echt een TOPwedstrijd!

Floortje, Nova, Sanne, Meagan, Collin, Sara en Isa