Dmw1

Tja…. waar moet ik beginnen…. Wat een pech…. veel blessureleed voorafgaande aan de wedstrijd tegen Unitas.
In de 3e minuut, Barbara met een vervelende knie blessure richting de eerste hulp…. nog meer pech…. Dan de wedstrijd, 1e helft de schrik zat er goed in bij de dames hierdoor waren we niet helemaal scherp in de verdediging. In de 2e helft herstelde we prima. Met snel spel wist Unitas even geen grip meer op ons te hebben. We kwamen terug tot 1 punt….. weer pech…op een belangrijk moment pakt de keeper een strafworp….ondanks alle pech weet ik zeker dat we het Unitas erg moeilijk hebben gemaakt. 10-7 eindstand. Thuis zullen wij de punten pakken!! Bedankt Cindy & Simone voor jullie prima spel! Barbara en de overige 7 andere geblesseerden veel sterkte en snel herstellen!