DWS E1 – E1

Vandaag moesten we uit in Schiedam. Helaas hadden we veel afwezigen, Jaylin (blessure), Collin en Sara (beiden een weekendje weg). Gelukkig was E2 vrij en konden Robert, Nadine en Kaylie met ons mee spelen. Maar het allerleukste vandaag was dat Floortje eindelijk haar eerste wedstrijd van dit seizoen kon gaan spelen. Gelijk gebombardeerd tot aanvoerder, heeft ze ook 2 mooie doelpunten gemaakt! We begonnen goed aan de wedstrijd en liepen al snel uit naar 0-5. DWS deed toen iets terug, maar wij liepen voor rust verder uit naar 1-9. Na rust kwam het beste meisje van DWS ook op stoom en gooide er een aantal mooie doelpunten in, waardoor het uiteindelijk toch een echte wedstrijd werd. Gelukkig bleven wij af en toe ook nog scoren, waardoor we deze leuke wedstrijd hebben gewonnen met 8-15.

Floortje, Sanne, Isa, Nova, Jaylin, Robert, Nadine en Kaylie