DWS E3 – HVOS E2 (zondag 30-04-2017)

Ik FLUIT voor mijn plezier….dat stond op het shirt van onze scheidrechter bij DWS. En dat plezier hebben we ervaren. Een supergrappige kereltje, een kop kleiner dan onze eigen spelers en zelf speler bij DWS E1, was één van onze scheidsrechters. Zijn collega, een dame uit een A-team, hebben we bijna niet gehoord, maar Koning Fluit was op dreef. Streng, maar wel rechtvaardig, blies hij op zijn fluit, alsof zijn leven ervan afhing. Festival oordopjes waren geen overbodige luxe.
Gevoelsmatig had ik persoonlijk het idee dat hij soms iets te enthousiast tegen ons floot, maar niets was minder waar. Onze eigen spelers staan namelijk regelmatig gewoon de merengue te dansen, tijdens het kijken naar wie de bal gegooid moet worden, dus JA, dan worden er teveel stapjes gezet . Een eigen leermomentje… sneller overgooien en beter kijken wie er vrij staat (bij voorkeur andersom).
Ondanks dat we verloren hebben, was het wel een erg leuke wedstrijd. De eerste helft moesten we wat op gang komen, wel een aantal doelpogingen, maar helaas vaak net niet raak. De tweede helft werden er betere acties gelopen en leuk samengespeeld. Op naar een nieuwe spannende wedstrijd met onze E2 toppertjes.