E1 – Conventus

Ook voor ons was het de laatste veldwedstrijd, zonder Nova, Floortje (geblesseerd) en Meagan (vakantie), gingen we behoorlijk uitgedund van start. Gelukkig kwamen Robert, Suze en Nadine gelijk na hun eigen wedstrijd om ons uit de brand te helpen. De eerste helft speelden we goed, we kregen alleen de bal niet in het doel. Gelukkig had Conventus daar ook last van en gingen we de rust in met een 1-1 stand. Helaas viel toen ook Collin nog geblesseerd uit en in de tweede helft was het op. Conventus liep snel een aantal doelpunten uit en wij vergaten vervolgens om samen/over te spelen waardoor wij elke keer snel de bal kwijt waren en dus meer aan het verdedigen waren dan aan het aanvallen. Eindstand was helaas 3-9. Volgende week lekker in de zaal en hopelijk weer met beter spel. Suze, Nadine en Robert bedankt voor het meespelen!!

Collin, Sara, Sanne, Nadine, Isa, Suze, Lars en Robert