E1 – Helius

Vandaag ook voor ons de laatste wedstrijd van 2017. Nog steeds zonder Jaylin (achillespees), maar nu ook nog zonder Collin (enkel) en Floortje (helaas weer haar buik). Gelukkig konden Robert, Nadine en Chyenna met ons meedoen. Vanaf de eerste minuut wisten we al dat dit weer een hele makkelijke wedstrijd ging worden. We hebben geprobeerd om iedereen te laten scoren, maar dat is helaas net niet gelukt. Wel heeft iedereen in het doel gestaan, hartstikke goed! We hebben er weer flink op los gescoord, 11-1 in de rust en de eindstand was 21-3. Namens de E1 wens ik iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en sportief Nieuwjaar! Wij hopen dat we in het nieuwe jaar eindelijk een keer compleet zullen zijn.