Einde zaalseizoen

Het einde van het zaalseizoen is een feit en de start van deel 2 van het veld is een week geleden begonnen.

We kunnen als vereniging trots zijn dat op 7 april een historische dag wordt bijgetekend in de archieven. De herenselectie neemt het op tegen SV Orion in de sporthal Olympia en bij winst promoveren de heren naar de 2e divisie landelijk.

We zullen deze gebeurtenis niet aan ons voorbij laten gaan en gaan als club de mannen massaal ondersteunen. Hopelijk wordt het dringen op de tribune.

Een woord van dank gaat uit naar de hoofdsponsor van de heren n.l. Dhr. Jeroen Diks, eigenaar van de restaurants Pappagallo Ristorante Pizzeria, Stoer en Olijf Tapas.

Door zijn bijdrage heeft de herenselectie een uniforme uitstraling gekregen.

We hopen als Bestuur van HVOS, dat we als club Nissewaard op de kaart gaan zetten binnen de handbalwereld en een stapje verder gaan in de sportieve ontwikkeling!

Ben Sebel.