ETC HC1 – HVOS HC1

Een keer op een zondag de wedstrijd waar de meeste het erg lastig mee hadden, zo namen ze deze “rustdag” wel heel letterlijk…… ! Voor de wedstrijd heeft demi nogmaals gezegd om met druk te spelen en met snelheid de wissels in te zetten. Net als in de training van donderdag! Maar helaas, het kwam er niet uit! De jongens waren traag en maakten het ook niet af. Ook een aantal breaks tegen omdat wij gewoon niet zuinig op de bal waren en niet mee terug renden. Tweede helft liep wel iets beter maar we konden de achterstand niet goed maken. Eindstand ETC-HVOS 18-9. En de jongens hebben helaas de pech dat de trainster coachte vandaag en krijgen dinsdag “straftraining”. Wil nog wel even meldden dat de keepers wel mooie reddingen hebben gehad! Fijne zondag nog en wij gaan ons weer opladen voor volgende week,die wordt vast beter! ?