ETC- Hvos D2

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Etc op het programma. Van tevoren wisten we dat het een stevige partij ging worden want de jongens van Etc hadden tot nu toe alles met ruime cijfers gewonnen. We hadden met z’n allen afgesproken om zoveel mogelijk ons eigen spel te spelen en de schade gewoon beperkt te houden. We begonnen de wedstrijd heel sterk waardoor we gelijk al een aantal goede kansen creëerden, helaas gingen deze er allemaal niet in. Daarna scoorde Etc een aantal keer en waren we het even kwijt. Gelukkig konden we de schade aardig beperkt houden en gingen we de rust in met een 9-1 achterstand. De tweede helft begon eigenlijk hetzelfde als de eerste. We waren fel en probeerden op alle mogelijke manieren een schot op doel te krijgen, maar het mocht helaas niet baten. Etc was uiteindelijk fysiek een stuk sterker maar iedereen heeft enorm zijn/ haar best gedaan. De einduitslag 19-2.
Lieke en Casper, dank jullie wel voor jullie hulp!