F-jes – Savosa

Vandaag mochten de Fjes thuis spelen tegen Savosa. We hadden er vanmorgen niet allemaal even veel zin in, het was erg vroeg dus de één was nog niet helemaal wakker en de ander vond het weer wel erg vies en koud. We hadden vandaag weer 6 wissels en het was dus weer even puzzelen.

Toen de wedstrijd begon waren we er toch allemaal klaar voor en hadden we er allemaal zin in. We hadden deze week veel geoefend op het verspreiden in de verdediging en niet allemaal de bal te verdedigen. Dit ging heel erg goed! De doelpunten vlogen er ook snel. De tegenpartij kwam iets later op gang maar wist het doel ook te vinden.

We hebben weer heel goed samengespeeld en ook het verdedigen werd goed opgepikt. Het was een leuke wedstrijd met veel doelpunten.

De scheidsrechter floot vandaag voor het eerst, goed gedaan en bedankt! Leuk dat de jeugd dit oppikt.

Eindstand 9-8 gewonnen!

Chris, Olaf, Fay, Amy, Dylan, Mandy, Ryan, Tylee, Kaylie en Jaylin.