F-jeugd – T.O.G.B.

Nadat we een weekje vrij waren geweest mochten de Fjes vandaag weer een wedstrijd spelen, dit keer bij T.O.G.B. Fay en Femke konden er helaas niet bij zijn vandaag.

We begonnen al heel erg goed met verdedigen en de doelpunten kwamen ook. In de rust was het nog spannend want toen stond het 4-3. We waren het gelukkig met elkaar eens dat het heel erg goed ging en dat het leuk was. Na de rust werd er heel erg veel gescoord en heel goed verdedigd en gekeept. Kaylie heeft haar persoonlijk record verbeterd (hij staat nu op 6 doelpunten in één wedstrijd). Het was een super leuke wedstrijd, iedereen was betrokken bij het spel, het verdedigen ging super goed, het overspelen ging goed en het scoren ging heel goed! Ook bij de tegenpartij ging het goed en ook zij hadden het leuk.

We hebben een hele leuke wedstrijd laten zien en het was heel leuk om te kijken! Deze kanjers hebben echt een top wedstrijd gespeeld.

De eindstand was 6-12 voor ons (we waren heel verbaasd dat wij 12!! keer in één wedstrijd konden scoren).

Amy, Chris, Olaf, Dylan, Ryan, Mandy, Tylee, Jaylin en Kaylie.