Familiedag 2018

Beste leden,

10 mei is het weer zo ver! Het jaarlijkse familiedag toernooi zal weer plaats vinden. Voor de nieuwe leden zal ik even uitleggen wat het inhoud:
Elk lid of oud lid kan zelf een team samenstellen. Het maakt niet uit wie er deze dag in jou team zit. Vrienden , familie of collega’s? Jong of oud? Wel of geen handbalervaring? Dat maakt voor deze dag helemaal niets uit. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal je op de dag zelf 4 a 5 wedstrijden spelen van 15 tot 20 minuten.
Je kan een team inschrijven tot uiterlijk 22 april 2018. Let op! VOL = VOL dus wacht niet te lang met het inschrijven van je team. Vorig jaar hebben er helaas een aantal teams niet mee kunnen doen.
De enige voorwaarde voor het inschrijven van een team is dat het team bestaat uit 8 personen.
Voor vragen kan je contact opnemen met: saskiavandersluis@hotmail.com of bellen op het nummer 0628285511. Je kan je inschrijven via de website van HVOS.
Groetjes en hopelijk tot 10 mei !
Saskia Mesker – van der Sluis

Inschrijven familiedag 2018