Helius D2

Het zaalseizoen zit er op!!! Dit weekend stonden er nog 2 wedstrijden op het programma. Zaterdag speelden we uit bij de Meeuwen. Over deze wedstrijd ga ik maar niet te veel schrijven. Iedereen heeft onwijs haar best gedaan, alleen zat het er gewoon niet in. Helaas verloren met 19-10.
Op zondag mochten we nog even naar Dordrecht. MOK was de tegenstander. Helaas waren Janessa en Selja er niet maar we hadden uitstekende vervanging van Isa en Meagan.
En wat een goede afsluiting van het seizoen. In de kleedkamer hadden we afgesproken dat we alles zouden geven en dat hebben ze gedaan. Er werd fel verdedigd en in de aanval werd de bal goed rond gespeeld waardoor er mooie kansen ontstonden. Heel de wedstrijd bleef het spannend want de teams waren goed aan elkaar gewaagd. En door de uitstekende arbitrage bleef het een hele leuke wedstrijd. Helaas verloren we met 11-7 maar met een tevreden gevoel van het veld gestapt. Deze zaal competitie hebben we afgesloten met een prachtige 3e plaats. Wat zijn jullie gegroeid, ik ben zo trots!
We gaan er nog een heel gezellig veld seizoen van maken!
Iedereen die ons geholpen heeft tijdens deze zaal competitie, dank jullie wel. En aan alle ouders, dank jullie wel voor jullie enthousiaste support. Jullie hebben de meiden er soms ook flink doorheen gesleept.
Nu mag de warme kleding weer uit de kast want we gaan weer naar buiten brrrr