Helius – E1 op 3 september 2016

helius-e1Vandaag de eerste wedstrijd van een nieuw seizoen. Voor een aantal was dit de eerste keer op een groot veld, dus hier en daar hadden we wel wat last van zenuwen. Voor Robert was deze eerste wedstrijd gelijk een weerzien met zijn oude vereniging, dus ook hier wel wat spanning. Maar zo voor de eerste keer met elkaar samenspelen ging helemaal niet verkeerd en wordt het vast elke week een beetje beter. Helaas was Floortje er vandaag niet bij en viel Meagan halverwege geblesseerd uit. Er werd goed verdedigd en we hebben al een aantal leuke aanvallen gezien! Zelfs een paar break-outs werden er gelopen na goede onderscheppingen. Helaas hebben we verloren met 8-3, maar we hebben een leuke wedstrijd gezien!

Meagan, Lars, Robert, Isa, Chyenna, Emma, Sara, Nova, Sanne en Collin