Helius E2 – E1

Zaterdag 12 november
Voor ons vandaag de altijd lastige wedstrijd tegen Helius. Nog steeds zonder Floortje (maar ze was er gelukkig wel bij om ons aan te moedigen), Collin was de hele week ziek geweest, dus uit voorzorg was Lieke mee om ons uit de brand te helpen. We begonnen met een valse start, want Helius speelde vandaag niet in hun eigen hal, maar gelukkig was iedereen uiteindelijk op tijd in de juiste hal. Van te voren goed besproken dat de enige manier om van Helius te winnen was om goed samen te blijven spelen en te kijken wie er het beste voor stond. Dat ging goed! De eerste helft kwamen we nog een beetje moeizaam op gang (rust 1-4), maar de tweede helft liep echt heel lekker! Er zijn weer mooie break-outs gelopen, goed verdedigd (gekeept ook!) en leuke aanvallen gespeeld. Lieke bekroonde haar invalbeurt met een prachtig doelpunt, sprongschot uit de tweede lijn! We hebben echt met elkaar deze wedstrijd gewonnen met 4-13!!
Lieke bedankt voor het meespelen!

Floortje, Sanne, Collin, Nova, Sara, Lars, Isa, Meagan en Lieke