Helius-Hvos D2

Pfff wat een spanning!! Vandaag de uitwedstrijd tegen Helius. Thuis hadden we de wedstrijd verloren maar gezien de groei van de afgelopen weken gingen we positief de wedstrijd in. In het begin was de spanning goed te voelen en het duurde erg lang voordat het eerste doelpunt werd gemaakt. Hierna gingen we gelukkig beter spelen. Aanvallen werden wat langer, break-outs werden gelopen en er werd meer samen gespeeld. Hierdoor gingen we de rust in met een 2-6 voorsprong. De tweede helft begonnen we niet zo sterk. Veel bal verlies, ook veel fouten van de arbitrage en de verdediging was het ook even kwijt. Hierdoor kwam Helius goed terug in de wedstrijd. Uiteindelijk op karakter, en met veel vechtlust de wedstrijd terecht gewonnen. En natuurlijk mogen we onze top keeper niet vergeten!
Meagan en Thomas heel erg bedankt voor jullie hulp.