”Heren HVOS missen aansluiting met bovenste plaatsen”

De heren van HVOS hebben afgelopen zaterdag niet weten te winnen van SOS- Kwiek Sport Heren 1. In Den Haag ging de ploeg van trainer/coach Misu Curescu met 27-22 kopje onder. Veel spelers werden aan de kant van de Spijkenissers gemist, waardoor een beroep werd gedaan op de jeugd. Zo kon alsnog met een brede selectie afgereisd worden naar Den Haag.

HVOS begon voortvarend aan de wedstrijd. Er werd goed druk gezet en het balletje ging lekker heen en weer. Het resulteerde in een voorsprong van 1-3. De heren uit Den Haag waren inmiddels ook wakker, waardoor ze op gelijke hoogte kwamen en uiteindelijk met een kleine voorsprong gingen rusten.

Tijdens de rust was een kleine peptalk wel op zijn plaats, waar ook mede benadrukt werd dat het plezier in het spelletje natuurlijk wel voorop moet staan. Dit werd dan ook breed uitgedragen door de spelers. Het zorgde her en der voor een kleine irritatie bij de tegenstander, maar de heren van HVOS probeerden er in ieder geval nog een leuke wedstrijd van te maken. Helaas werd er in de tweede helft niet goed genoeg gespeeld om het SOS Kwiek-sport nog heel moeilijk te maken. Mede daardoor en warrig fluitende scheidsrechters viel het kwartje helaas niet onze kant op: er wordt verloren met 27-22.

In het spel was in ieder geval plezier! Deze instelling nemen wij mee naar aanstaande zondag: dan staat de kraker tegen Helius op het programma. Om 12.45u zal de Olympia het decor zijn van dit spektakel, wat niemand natuurlijk mag missen! We rekenen natuurlijk allemaal op jullie komst!