HVOS -Conventus jongens B

Namens de jongens B iedereen een sportief handbaljaar gewenst! Ook wij waren benieuwd hoe de jongens zouden presteren na twee weken vakantie! Er kwam er nog één op het laatste moment aangerend omdat hij niet wist dat hij moest spelen en zo uit zijn bed geplukt was…..🤣

In het buitenseizoen hebben we dik verloren van Conventus dus de opdracht was om gelijk te knallen en goed te verdedigen. Het was in het begin weer even wennen om een bal vast te houden en het gooien waren ze ook een beetje verleerd. Hierdoor bleven we een beetje achter de feiten aanlopen en liep Conventus uit. Ruststand was 8-14. In de rust zijn de jongens weer even bijgepraat hoe het ook alweer moest en dat er echt meer in zat. En gelukkig heeft dat gewerkt. We starten de tweede helft gelijk goed waardoor we de achterstand inliepen. We bleven rustig ons eigen spelletje spelen en de verdediging stond ook prima waardoor Conventus juist uit hun spel werd gehaald. Zelfs in ondertal werden er twee hele mooie doelpunten gemaakt. Hierdoor werd het echt spannend op het laatst en maakte Ryan in de laatste seconden de gelijkmaker. Hierdoor hebben we een mooi punt binnengehaald. Eindstand 23-23. 

We hebben nu gezien dat het team echt wel groeit gedurende het seizoen en dat als we met elkaar als team blijven spelen we mooie aanvallen op kunnen zetten. Jongens, wij zijn super trots op jullie hoe jullie in de tweede helft hebben gespeeld. (En nogmaals bedankt aan onze wedstrijd tafel,knap gedaan mannen🤪) En ook Peter kwam niet boven de coach van Conventus uit vandaag,ook dat was opmerkelijk😂😂😂😂 ik wist niet dat dat kon!