Hvos D2 – atonium

Wat een onstuimige woensdag!! Voor D2 stond er een inhaal wedstrijd tegen Atonium op het programma. Na goed overleg met Atonium, Ingrid bedankt, werd er besloten om de wedstrijd toch lekker te spelen. We begonnen de wedstrijd ijzersterk. In de verdediging werd goed mee geschoven, in de aanval kon iedereen elkaar weer goed vinden en we hadden weer een dijk van een keeper staan!!! Dit zorgde ervoor dat we in de rust voor stonden met 5-1!! In het begin van de tweede helft kwam Atonium iets sterker uit de startblokken, maar gelukkig herpakte we ons snel. Kort hierna merkte we aan de zijlijn wat onrust. Het bleek dat de moeder van een meisje van de tegenpartij onwel was geworden. Na kort overleg tussen de coaches en scheidsrechters is besloten om de wedstrijd te staken. Op het moment van staken was de stand 5-2 en heb ik, en zeker de vele toeschouwers langs de kant, een hele leuke eerste helft gezien! Lars en Wessel hartstikke bedankt weer voor het mee spelen.

P.s. de moeder in kwestie maakt het naar omstandigheden goed. Ze ligt ter observatie in het ziekenhuis en uit eerste onderzoeken blijkt het niet haar hart te zijn.