Hvos D2 – DES

Vandaag stond de inhaal wedstrijd tegen Des op het programma. Deze wedstrijd was vorige keer afgelast vanwege het slechte weer. Gelukkig hadden we deze keer mooi weer om te handballen en we hadden er zin in!! Omdat er een aantal kinderen uit ons eigen team niet mee konden doen hadden we hulp ingeroepen van 3 jongens uit D1. We hadden tijdens het warm lopen al gezien dat er een aantal hele grote meiden rond liepen bij DES en het bleek dat we daar flink van over de indruk waren. In de eerste helft lukte werkelijk niets. In de verdediging stapte we totaal niet uit, in de aanval miste we een aantal hele goede kansen waardoor de frustratie flink toe nam. Mede hierdoor gingen we de rust in met een achterstand, 7-0. In de rust hebben we even de tijd genomen om orde op zaken te stellen. We namen ons voor om minimaal 2 doelpunten te maken en om in de verdediging wat feller te worden. Dit voornemen werd zeer serieus genomen. Binnen enkele minuten waren onze 2 doelpunten gescoord en kreeg DES minder kansen. Iedereen ging steeds beter spelen en ineens werd het een hele leuke wedstrijd. Doelpunten werden gemaakt en de verdediging stond veel beter. Helaas was DES toch iets sterker en hebben we de wedstrijd verloren met 8-14. Over de eerste helft hebben we het gewoon niet, maar de tweede helft hebben de kinderen enorm hun best gedaan!
Thomas, Casper en Wessel, bedankt kanjers!