Hvos D2 – Meeuwen D

Onze 1e zaalwedstrijd we begonnen weer matig. Verdediging stond niet we gingen niet voor de bal maar wachte teveel af. Al heel snel kwamen we op een flinke achterstand. Onze kansen werden allemaal gehouden of gingen ernaast. Zoals Korien van D1 schrijft het is moeilijk om te motiveren als de koppies gaan hangen er vloeide zelfs een traan. In de rust waren we het allemaal eens dat we veel beter konden. Gelukkig de sippe koppies verdwenen en we gingen knokken zoveel kansen kregen de meeuwen niet meer we hebben de achterstand kunnen beperken tot 7-19. Na de wedstrijd kwamen we er achter dat er 4 C spelers in het team meespeelde waarvan 1 keepte naar de coach gestapt voor opheldering die keek naar me of hij het water zag branden hij wist van niets. 4 is iets teveel van het goede. Dus zeker goed gespeeld D2 op naar volgende week. Vanavond lekker griezelen.