Hvos D2 -MOK

Na de bloedstollende wedstrijd van vorige week, stond vandaag de wedstrijd tegen MOK op het programma. We hadden nog niet tegen deze tegenstander gespeeld dus we wisten niet zo goed wat we moesten verwachten. MOK staat derde in de poule dus spannend kon het zeker worden, en dat werd het!! Zoals altijd begonnen we deze wedstrijd weer goed. Goede aanvallen, in de verdediging vaak nog een beetje zoekende, maar zeker niet de mindere… Soms was het hard, aan beide kanten, en soms was het slordig, ook aan beide kanten. Het ging dus lekker gelijk op. We gingen de rust in met een 7-8 achterstand. In de rust heb ik de meiden verteld dat er niets aan de hand was en dat we alles nog in eigen hand hadden. MOK had 2 spelers die het gevaarlijkst waren en die gingen we extra aandacht geven. En dat werkte! De heksenketel ging los. Zij gingen iets meer foutjes maken waardoor wij wat beter in ons spel kwamen. Al werd het uiteindelijk heel chaotisch op het veld, doordat we samen bleven spelen hebben jullie terecht de wedstrijd gewonnen met 20-19. Wat een spanning, maar ik weet zeker dat het publiek heeft genoten. Ik in ieder geval wel!