Hvos D2 – Snelwiek

Vandaag stond voor D2 de eerste thuiswedstrijd in de zaal op het programma en Snelwiek was de tegenstander. Snelwiek kwam aan zonder wissels dus daar hoopte we goed gebruik van te maken. Wij hadden vandaag versterking van Casper en Lars en iedereen had er heel veel zin in. In het begin waren we nog niet erg scherp en stonden al heel snel op een 0-3 achterstand. Hierna gingen we gelukkig handballen. Iedereen deed erg zijn best en op de momenten dat we lange aanvallen speelden kwamen de gaten vanzelf en waren er leuke aanvallen te zien. Helaas lieten we af en toe nog wat gaatjes in de verdediging vallen en hadden we soms wat slordig balverlies waardoor Snelwiek toch bleef scoren. Op het eind konden we toch nog iets dichterbij komen met een mooie breakout, maar moesten we de winst toch mee naar Rotterdam geven, eindstand 5-7. Ondanks dat het niet onze beste wedstrijd was hebben de kids heel erg hun best gedaan. Op naar volgende week, nieuwe ronde, nieuwe kansen.
Casper en Lars bedankt voor jullie hulp.