HVOS D3 – D.W.S. D3

Vandaag alweer de laatste wedstrijd van het buiten seizoen met fantastisch weer en ook alweer thuis . Wat worden we toch verwend dit jaar . 

We moesten ons klaar stomen tegen D.W.S die naar mijn mening in een iets andere samenstelling kwamen als de eerdere wedstrijd . 

Vandaag gewoon is getest wat er geleerd is . Na de warming up besproken met de D3 dat ik ze gewoon zou laten spelen en ze elkaar moesten coachen  . Dit werd goed ontvangen en we starten de wedstrijd .

Bleek toch dat dit best lastig was zo ineens . We stonden te ver van elkaar af . Dit resulteerde in verkeerde passes en een hoop tegen stoten van D.W.S . Gelukkig stond onze verdediging als een huis en konden we de schade beperken tot een 4 -5 achterstand waarmee wij de rust in gingen .

In de rust de dames en heren laten bespreken wat er niet goed ging en wat er wel goed ging met een paar richtlijnen van mijzelf . Dit was genieten . Hevige discussies onder elkaar maar op de juiste manier.  

De tweede helft zouden we iets dichter op elkaar spelen qua opbouw en aanval . Iets meer bewegen en de ballen halen bij een lastige opbouw . 

Wat een tweede helft hebben wij gespeeld . Liep als een trein . Met gesmeerde aanvallen breaks en een super verdediging liepen wij uit naar 14 – 6 wat de eind uitslag was . 

Kan niet anders zeggen dat jullie het top gedaan hebben en jullie echt verdiend kampioen zijn geworden . Wij kijken echt uit naar het binnen seizoen en vinden het jammer dat we er 3 weken op moeten wachten  . 

HVOS D3 , Trainers en de club zelf bedankt voor al het goede . TROTS