HVOS DB1 – Oliveo DB2

Vandaag de eerste veldwedstrijd van de meiden B tegen de nummer 2 van de competitie, Oliveo. De uitwedstrijd was met 1 punt verschil door ons verloren, dus het kon spannend worden.

Nou spannend was het zeker. We begonnen goed met in de eerste aanval een doelpunt van Leona (sorry schat, niet gezien). Daarna volgde als snel een doelpunt van Zoe Harder. Oliveo kwam al snel langszij, maar de gehele eerste helft bleven we bij elkaar in de buurt, mede doordat beide partijen goed stonden te verdedigen. Met nog een doelpunt van Zoe Harder, Sharitza en Ruby en pingel gehouden door Nadia werd de ruststand 5-5. Dus het kon nog alle kanten op.

De tweede helft begon Oliveo iets scherper waardoor we al snel op 2 punten achterstand kwamen. Maar we werden gelukkig weer wakker en kwamen weer langzaam dichterbij.

Aan het einde van de 2e helft stonden wij 2 punten voor, de laatste 15 seconden kregen we nog een doelpuntje tegen maar dat kon geen kwaad meer, eindstand 11-10. De doelpunten in de tweede helft waren volgens mij van Ruby, Eva, Zoe Harder en Ilse. Goed gewerkt meiden en lekker om deze spannende wedstrijd te winnen.

Ruby, Sharitza en Eva, bedankt voor het meespelen