HVOS DB1 – Saturnus DB1

Na vorige week een wedstrijd te hebben gespeeld die we snel moeten vergeten, mochten we vandaag tegen de meiden van Saturnus. Lianne en Eva kwamen ons vandaag versterken, waarvoor dank meiden!

De doelpunten in de eerst helft waren heel schaars. Onze verdediging stond goed waardoor Saturnus weinig kansen kreeg en als ze die dan kregen dan stond daar onze A…. keepster er nog. Grapje Nadia, je stond weer als een beer te keepen.

De aanval was echter heel onzeker, het leek alsof niemand durfde te gooien. Het vertrouwen na vorige week was even weg. Russtand 2-4.  Positief was wel dat 1 van de doelpunten van Ilse was.

Ik weet niet wat er in de rust tegen jullie is gezegd, maar er stond een hele andere aanval dan in de eerste helft. Jullie zagen dat er kansen waren en de snelheid ging omhoog. De ballen gingen er nu beter in. Ilse nog een keer gescoord uit een break out en daarna nog een keer uit de hoek. Zo heb je lang op je doelpuntje moeten wachten en zo scoor je er drie in een wedstrijd! Mede hierdoor zag je het zelfvertrouwen van de meiden groeien en werd er echt als een team gewerkt.  Heel langzaam trokken jullie de wedstrijd naar jullie toe met als eindstand 9-5.

Zoals jullie speelden in de tweede helft, hou dat vast meiden, dan komt het helemaal goed in de volgende wedstrijden.