Hvos DB1 – Saturnus DB1

Vandaag een tegenstander waarvan we al twee keer nipt verloren hadden. Beide keren waren zij erg fysiek, dus we wisten wat we konden verwachten. Nou het was een wedstrijd waarin genoeg gebeurde. De coaches hadden het erg druk met de EHBO hulpverening (Spuitpleister is dan een werelduitvinding). De coaches van de tegenpartij probeerden ons vooral uit het spel te halen door vreemde dingen te roepen. De scheidsrechters hebben aan beide kanten aardig wat straffen moeten uitdelen. Maar het belangrijkste is dat we tussendoor ook nog bleven handballen. Vooral in de eerste helft zat de verdediging goed dicht. Ruststand 5-2. De tweede helft werd nog wat harder en slordiger aan beide kanten. Zij konden wat meer scoren maar wij ook. Eindstand 14-10. Meiden, dit was niet de leukste wedstrijd, maar jullie hebben zeker inzet getoond. En heel belangrijk is vooral dat jullie geen van allen je gek hebben laten maken en het hoofd koel gehouden hebben. En de twee punten zijn voor ons! Jelysia, bedankt voor het meespelen.