HVOS DB1 – Treffers DB1 (je hebt van die wedstrijden)

Vandaag tegen Treffers waarvan we dit jaar al twee keer hadden gewonnen. Dat waren zij waarschijnlijk ook niet vergeten want zij probeerden stiekem een A-tje mee te laten doen. Helaas kon dit A-tje niet de juiste geboortedatum vertellen aan de scheidsrechter, zodat ze haar trainingspak gelijk maar weer aan heeft gedaan. Maar helaas heeft dit ons niet geholpen. Dit was echt zo’n wedstrijd waarin alles niet ging zoals het zou moeten. We misten de pit en echt niemand zat goed in de wedstrijd. Heel veel ballen op de lat en tegen juist weer ballen er in die er normaal niet ingaan. Dus een wedstrijd om snel te vergeten, eindstand 7-13.
Positief is wel dat we de zaalcompetitie als vierde hebben afgesloten en dat is, gezien de zware competitie die wij hebben, zeker iets om trots op te zijn! Shalini en Lianne, bedankt voor het meespelen.