HVOS DC1 – Atomium’61 DC1

Afgelopen Zaterdag (sorry voor het iets wat verlate verslag) stond er een thuiswedstrijd tegen Atomium’61 op het programma.

Na eerst van het vuurwerk (op en naast het veld) van de D1 te hebben genoten, gefeliciteerd kanjers !! waren wij aan de beurt.

De wedstrijden tegen Atomium zijn altijd spannend (vaak trekken wij net aan het kortste eind) maar Atomium zal wel alles uit de kast moeten halen om met de overwinning naar huis te gaan.

De boodschap aan de dames was net als in de voorgaande weken. Zo lang we spelen als een echt team, zowel in de verdediging als de aanval, kunnen we het elk team moeilijk maken en Hoeven we van geen enkel team te verliezen.

Zoals verwacht ging de wedstrijd gelijk op zagen we mooie aanvallen en goede verdedigende akties. Ruststand 8-9 voor Atomium.

Na wat laatste tips tijdens de rust begonnen we aan de tweede helft en Atomium kwam een stuk beter uit de kleedkamer dan HVOS. Een paar minuten van slordig spel van onze kant hadden tot gevolg dat we na twee keer knipperen met onze ogen niet 1 maar 4 doelpunten achterstonden. Gelukkig was de wedstrijd nog lang en herpakte de meiden zich goed.

Beetje bij beetje kropen we richting Atomium en richting het eind van de wedstrijd kwam de score op 13-13 (spannend !). Helaas kregen we toch nog 1 laatste teleurstelling te verwerken, in de allerlaaste seconde kreeg Atomium een 7 meter worp welke ondanks het verstrijken van de tijd nog genomen moest worden. Doelpunt voor Atomium en de 13-14 overwinning ging mee richting Rotterdam.

Meiden dit was de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen (Donderdagavond nog 1 inhaalwedstrijd bij De Treffers). Jullie zijn dit seizoen echt weer gegroeid in jullie spel en hebben het alle hogerstaande ploegen meer dan moeilijk kunnen maken. Volgend jaar tijd voor dat laatste stapje zodat jullie 1 van de hogerstaande ploegen worden.

Lieke super bedankt voor het meedoen, we hebben genoten van je mooie akties !

Meiden tot Dinsdag bij de training en Donderdag bij de wedstrijd laten we het seizoen afsluiten met een mooie overwinning.