HVOS DC1 – ETC DC1

Vandaag stond de eerste zaalwedstrijd op het programma en gelijk een zware dobber ETC DC1 thuis.

Tijdens het buitenseizoen was al gebleken dat ETC DC1 een goed en uitgebalanceerd team had (lange sterke meiden in combinatie met snelle speelsters), we wisten dus wat ons te wachten stond.

Nu was het de eerste wedstrijd voor ondergetekende om de coaching te doen zonder Jacqueline en ik moet zeggen dat valt niet mee (ik heb na deze westrijd alleen nog maar meer bewondering gekregen voor alle coaches van HVOS die alles toch altijd weer in goede banen weten te leiden bij deze toch wel heel erg dynamische sport).

Maar nu de wedstrijd, de eerste helft begon wat rommelig (leek soms wel of de dames iets wat nerveus waren), hierdoor was er af en toe wat onnodig balverlies en aangezien ETC met scherp schoot keken we al snel tegen een aantal doelpunten achterstand aan. Gedurende de eerste helft herpakte we ons gedeeltelijk en hadden we een aantal goed opgezette aanvallen met mooie doelpunten, we bleven in het spoor. Rust stand 5-9.

Tijdens de rust is Anja nog even bij ons geweest en heeft een aantal goede aanwijzigingen gegeven (dank je wel Anja).

De tweede helft begonnen we goed, een paar hele mooie aanvallen (op snelheid) uitgevoerd met mooie akties op de cirkel. Beetje bij beetje kropen we dichterbij (op een gegeven moment nog maar 2 doelpunten). Helaas werd het spel gedurende de tweede helft weer wat minder van niveau vielen we wat terug in oude gewoontes en ETC bleef het gaspendaal ingedrukt houden. Eindstand 10-19.

Meiden er is nog niks aan de hand het is de eerste wedstrijd van het nog o zo lange zaalseizoen. Van de week gaan weer lekker aan de slag tijdens de trainingen en volgende week met een gezonde dosis inzet en positiviteit het veld in. Jullie zijn en blijven onze kanjers.

Al laatste nog even een lijstje met bedankjes : Lieke en Demi super bedankt voor het invallen. Wim en Nathalie bedankt voor het zo snel afleveren van Demi en natuurlijk Caroline super bedankt voor het helpen tijdens de coaching, het bijhouden van de administratie etc. etc.

Allemaal nog een fijn weekend en tot volgende week.