HVOS DC1 – TOGB DC1

Allereerst excuses voor het late publiceren van het wedstrijdverslag en verder wil ik Caroline bedanken voor het waarnemen van mijn taken en het schrijven van het verslag.

HVOS DC1# – TOGB DC1# (Zondag 03-03-2019)

De uitwedstrijd tegen de nummer 1 hebben we ons laten overbluffen, dus het doel was ten eerste niet zo’n monsterscore tegen te krijgen als de vorige keer en ten tweede een lekkere wedstrijd te spelen, en vanaf het begin voluit te spelen.

Om een lang verhaal kort te maken….
Bij vlagen liep het, soms niet.
Het eerste doel is behaald. TOGB heeft de 20 niet gehaald en de meiden bleven goed bij. We hebben wat mooie aanvallen gezien en ook in de verdediging werd er goed vastgezet.
Helaas zijn er weinig wisseltjes ingezet, dat kan veel vaker. Jullie kunnen dat zo goed! Er mag meer bewogen worden en de hoeken moeten zeker nog vaker opgezocht worden.
Laten we het er op houden dat de vakantie ons parten heeft gespeeld. Aanstaande zaterdag staat er geen wedstrijd gepland, dus we hebben 4 trainingen om de volgende wedstrijd wel 2 punten binnen te slepen.
Chyenna bedankt voor het keepen!!
Ruststand 6-10
Eindstand 13-18