HVOS DC1 – Ventura DC1

Soms zijn er van die dagen………………………………
Ken je dat gevoel dat je aan de kant staat te kijken naar je team en dat het op de een of andere manier gewoon niet willen lukken, zo’n dag was Zaterdag 15-09-2018.
Als snel bleek uit het spel in de eerste helft dat wij het ons zelf (onnodig) moeilijk aan het maken waren. We kende wat opstartproblemen in de verdediging (dus besloten we terug te gaan van een 5-1 naar 6-0 verdediging) en in de aanval ging 80% van de aanvallen door het o zo druk en overvolle centrum combineer dat met het niet echt op de proef stellen van de keeper (bijna alle schoten gingen in het midden van het doel) en je gaat de rust in met een 3-6 achterstand. Dit hoeft in het handbal helemaal nog niet te betekenen dat de wedstrijd als verloren kan worden beschouwd en tijdens de rust wisten de dames heel goed te vertellen wat er wel en niet goed ging. We gingen dus met een goede dosis positiviteit de tweede helft in. Helaas bleek al snel dat dit ons niet zou gaan redden (het was inderdaad zo’n dag) en bouwde Ventura hun voorsprong beetje bij beetje verder uit tel daar nog 2 x 2 minuten straf (praktisch op hetzelfde moment) voor HVOS bij op en je eindigt met een nederlaag van 7-16. Dames er is nog niks aan de hand, het seizoen is nog jong en om dan nog een soort van positief te eindigen zeg ik maar dat we beter 1 wedstrijd met z’n allen 1 off day kunnen hebben dan elke week iemand anders. Deze dag hebben we nu gehad en zoals afgesproken achter ons gelaten in de kleedkamer en volgende week gaan we gewoon weer ouderwets knallen ! Jullie blijven onze kanjers !!!