HVOS DC1 – Vires et Celeritas DC1

Vandaag stond de wedstrijd tegen Vires et Celeritas  op het programma. Wij staan slechts één plekje boven hen, dus makkelijk zou het niet worden. Voor de wedstrijd zagen we dat zij geen wissels hadden, dus dat zou ook in ons voordeel moeten zijn.

Vooraf werd besproken dat er goed uitgestapt moest worden en wissels ingezet moesten worden. De hoeken niet vergeten en vooral samen spelen. Met deze opdrachten gingen onze meiden van start. Er werd weinig gepraat, het was gewoon stil in het veld en wij weten echt dat ze veel herrie kunnen maken ?.

Ondanks dat het niet helemaal liep zoals jullie wilden, was de ruststand toch in het voordeel van HVOS, 12-10.

In de rust kregen de meiden de opdracht om er dichter bovenop te zitten, feller op de bal te zijn en de dames van Vires vast te zetten; ze kregen geregeld teveel ruimte.

Even kregen we het in het begin van de tweede helft benauwd toen het 13-13 werd, maar een paar mooie breaks zorgden weer voor een voorsprong en die hebben we vast kunnen houden. Bij 18-14 werd er gefloten voor het einde van de wedstrijd.

Meiden, jullie hebben er weer voor gevochten. Ivana, jammer dat je er niet bij was, beterschap!

Lieke, fijn dat je weer wilde meespelen, dankjewel!

en Caroline jij super bedankt voor het waarnemen van mijn taken en het schrijven van het verslag !