HVOS E2 – DES ’72 E1

GEWOON GROOT DENKEN  E2 is KAMPIOEN !!!!
YES !!! E2 had vandaag haar laatste zaalwedstrijd, tegen de laagste in de poule, DES ’72 E1. DESondanks was het een spannende wedstrijd, want we moesten winnen om onszelf als zaalkampioen 2016-217 te kunnen kronen. DES te leuker was het dat we uiteindelijk met 18-4 hebben gewonnen. Dat moet bijna wel een DESillusie zijn voor de nummer 2 in de poule DWS E3, die nog 1 wedstrijd te gaan hebben.
We moesten vandaag wel even op gang komen, want de instructie om “niet te veel te ego-trippen” was ietwat te letterlijk genomen. In de pauze hebben we uitgelegd dat we nu echt wel DEStructief mochten gaan spelen. DES te beter was het om te zien, dat de doelpunten in de tweede helft DES om de oren vlogen. De architecten van deze mooie kampioenswedstrijd waren Cheyenne, Carlisha, Jay-La, Lizemijne, Nadine, Nathan, Robert, Sophia en Suze. En uiteraard de Mentalcoaches Gabor en Marvin (ik durf ons geen DESkundigen te noemen ), we zijn SUPERTROTS op jullie!
Op naar een super uitdagend veldseizoen !