HVOS-Helius jongens C

Vandaag weer een thuis wedstrijd op het programma. We moesten tegen Helius en in de zaal hadden we die nipt gewonnen. Met de laatste wedstrijden,waarbij het allemaal niet zo lekker liep,in het achterhoofd hebben de coaches geprobeerd het team op te peppen. Dat we gewoon weer lekker moeten gaan handballen en bij achterstand er voor moeten blijven gaan. Ons nieuwe teamlid Leon speelde zijn eerste reguliere wedstrijd nadat hij donderdag tijdens de bekerwedstrijd al wel had meegedaan. De jongens gingen voortvarend van start en kwamen gelijk op een mooie voorsprong en dat werkt bij de jongens toch beter want ze bleven gaan. Ook al werd er soms wel slordig gespeeld ze bleven gaan voor de bal. We hebben mooie wissels gezien en er werd goed verdedigd. Leon scoorde gelijk een mooi doelpunt dus dat was een mooie binnenkomer. Ruststand 11-6.
In de tweede helft bleven ze lekker ballen ondanks de warmte en hebben wij weer genoten van wat de jongens kunnen met elkaar als team! Eindstand 30-13.