HVOS JB- Atonium

Vandaag een thuis wedstrijd op het programma. We begonnen met een goede verdediging en de tegenstander stond ook als een muur dus het duurde even voor het eerste doelpunt viel. Atonium scoorde het eerste puntje maar gelukkig volgden wij snel. Af en toe werd er slordig gespeeld waardoor wij onnodig balverlies hadden maar we bleven er wel voor vechten. Bij rust was het 4-7. De opdracht was om met snelheid te spelen. In de tweede helft werden er meer wissels gelopen en waren er mooie aanvallen. We kwamen terug tot 10-11 waardoor het weer spannend werd. Helaas werden wij met vlagen weer slordig waardoor Atonium toch weer uit wist te lopen. De jongens hebben goed gespeeld, bleven goed verdedigen en we hopen dat we zo iedere wedstrijd een stapje vooruit kunnen zetten.